Jorgo Van Ginneken nieuw CD&V-raadslid
- Burgemeester Lukas Jacobs feliciteert Jorgo Van Ginneken als nieuw gemeenteraadslid

Jorgo Van Ginneken nieuw CD&V-raadslid

Jorgo Van Ginneken (41 jaar) is in de gemeenteraad van Kalmthout, bij de CD&V-fractie, de opvolger van Hanne Beyers. Zij werkt bij de jeugddienst in een buurgemeente en dat is moeilijk te combineren met de functie als gemeenteraadslid. Hanne was eerder erg actief binnen het jeugdwerk, o.a. bij de Chiro en de jeugdraad in Kalmthout.

Gemotiveerd

Jorgo is gemotiveerd om aan de slag te gaan als gemeenteraadslid. “Ik ben al jaren betrokken bij het lokaal beleid, als voorzitter van CD&V in Kalmthout. Zo volg ik de grote dossiers mee op, weliswaar van op een afstand. Als lid van de gemeenteraad ben je uiteraard beter betrokken bij de besluitvorming. Daar zie ik wel naar uit.” Thema’s die Jorgo vanuit de CD&V-gemeenteraadsfractie met enthousiasme mee vorm wil geven zijn wonen, sport, verkeer en ondernemen in onze groene gemeente. Jorgo engageert zich al verschillende jaren binnen de gemeente als lid van het Bijzonder Comité voor het OCMW en ook als (voormalig) lid van de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening (GECORO).

Jorgo Van Ginneken nieuw CD&V-raadslid2
De eedaflegging van Jorgo Van Ginneken tijdens de gemeenteraad
Commercial Strategy Manager

Jorgo Van Ginneken: “Ik ben afkomstig van de Achtzaligheden in wijk Heuvel. Samen met m’n vrouw Els en onze twee kinderen Lorelien en Lander wonen we inmiddels zeven jaar in de Canadezenlaan in Heide. In het professionele leven ben ik actief als ‘Commercial Strategy Manager’ bij Cargill, een grote speler in de agro-industrie, die wereldwijd een breed scala aan ingrediënten voor de voedingsindustrie produceert. Daarnaast ben ik ook al vele jaren actief als zelfstandig consultant voor ambitieuze ondernemers met groeiplannen. ”

Sportief

In zijn vrije tijd leeft Jorgo zich graag sportief uit. In de week vinden we hem meestal terug op de atletiekpiste voor de trainingen bij ACK en in het weekend loopt hij zijn kilometers liefst in de heide – de perfecte manier om de batterijen terug op te laden. Buiten in de natuur geniet hij met het gezin graag van de vele fijne evenementen in eigen gemeente en van de sportieve en creatieve prestaties van de kinderen.

Bron en foto’s: gemeente Kalmthout

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet