Laatste nieuws:
Ik ben Ratje, pas 1 jaar, maar heb al zoveel meegemaakt...

Ik ben Ratje, pas 1 jaar, maar heb al zoveel meegemaakt…

Mijn naam is Ratje en ondanks dat ik pas 1 jaar ben, heb ik al heel veel verdrietigs meegemaakt.

Ik woonde in de natuur op een plek met allemaal andere katten, zogeheten ‘niet-geholpen’ katten. Het resultaat laat zich raden: ik raakte in verwachting. Ik had al een aardig buikje toen mensen me vingen en me onderbrachten bij een pleeggezin in een heerlijk, warm huis waar ik te eten kreeg! Maar het ging niet goed. Diezelfde nacht kwamen mijn kindjes op de wereld, maar omdat ze te vroeg geboren werden, hebben ze het niet gehaald. Ondanks de goede zorgen van die mensen. Zo erg, mijn kindjes dood, allemaal. Ik had ook niet genoeg melk voor ze, plus dat ik een baarmoederontsteking had. Maar door de geboorte van mijn kindjes speelden mijn hormonen erg op en werd ik half kaal. Omdat ik niet kan praten, kon ik het ook niet over mijn verdriet en het gemis hebben. Want dieren rouwen ook, al zijn er mensen die dat tegenspreken.

Ik woon nu bij Canina waar ik het goed heb. Mijn haren zijn prachtig bijgegroeid, dus ik ben weer mooi. Ik hou van flodderen, maar je moet er natuurlijk geen uren mee doorgaan. Dan word ik het beu, maar dat is katten eigen. Andere katten vind ik grappig, alleen ‘seut’katten ben ik niet dol op. En pesten vind ik ook leuk, lekker er achteraan jagen, maar geen kwaad doen. Dat niet. Maar hoe goed ik het hier ook heb, ik wil zo graag bij iemand horen. Een eigen thuis hebben bij een mens die ik kan vertrouwen en die van me houdt. Ik zit vol liefde en wil die graag delen, met jou misschien? Kom je me halen, zodat we het samen goed kunnen hebben? Ik wil zo graag bij je zitten en gelukkig zijn…

Wil je meer weten over onze lieve Ratje? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, ze zullen je alles over dit lieve dametje vertellen.

Dierenasiel Canina
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook236
Twitter
Follow Me
Tweet