Laatste nieuws:
Hond Bailey - Canina Dierneasiel - Noordernieuws.be - IMG_7193

Ik ben Bailey en ik ben verdrietig

Wat ik misdaan heb weet ik niet, maar mijn vorige baasje heeft me weg laten halen. Waarom? Werkelijk geen idee. Ze hebben me meegenomen en toen kwamen er weer andere mensen en moest ik weer mee. Die waren van Canina hoorde ik. Ik was zo bang en ben zo verdrietig. Ik had een baasje en een eigen huis met mand en nu woon ik ineens hier, bij Canina dus. O, ze zijn hier heel goed voor me en ze snappen gelukkig dat ik heel veel van kroelen hou. Ze nemen me ook iedere dag mee voor een heerlijke wandeling en dan stap, stap, stap, goed doorlopen, o, daar geniet ik zo van.

Bailey uit Dierenasiel Canina

Als ik dan andere honden tegenkom, dan kijk ik er nog niet naar, ook niet als ze naar me blaffen. Ze doen maar, mijn wandeling is veel belangrijker. En zwemmen! Dat is het heerlijkste dat er bestaat, daar kun je me voor wakker maken. Het enige dat ik hier niet fijn vind zijn de andere honden en aldoor die mensen. Ik hou van rust, dat ben ik gewend. Ik zou graag van een baasje willen houden, die mij neemt zoals ik ben. Misschien ben jij dat wel. En ik zou voor jou de liefste hond van de wereld zijn!

Hondje Bailey

Wil je meer weten over Bailey? Neem dan contact op met dierenasiel Canina, ze zullen je alles over deze parmantige dame vertellen.

Dierenasiel Canina
Kievitstraat 40
2910 Essen
03/6771291

LW

Facebook285
Twitter
Follow Me
Tweet