Flitsende uitvoering Danskamp Myrelles Dance Studio

Flitsende uitvoering Danskamp Myrelles Dance Studio

Dit jaar was het de vijfde keer dat Myrelle Tholen van Myrelles Dance Studio in Essen het Danskamp organiseerde. 27 kinderen namen deel aan dit Danskamp, dat in het teken stond van Technische Streetdance. Bij de afsluiting hiervan lieten de leerlingen vanmiddag aan hun ouders zien wat ze deze week hadden geleerd.

Bo Van Loon (l) en Kaat Mets
Bo Van Loon (l) en Kaat Mets

Kaat Mets lest al 6 jaar bij Myrelle en dit was haar 3de Danskamp. Bo Van Loon lest zelfs al 11 jaar bij Myrelle en dit was haar tweede Danskamp. Allebei hebben ze deze week ook les gegeven, wat ze al eerder hebben gedaan.

Flitsende uitvoering Danskamp Myrelles Dance Studio

Battle of the Dance

Met deze uitvoering kregen de ouders een voorproefje van de grote dansshow, die op 4 juni gegeven wordt in De Kring in Roosendaal: Battle of the Dance. De voorverkoop van deze wervelende show is al gestart en kaarten zijn te krijgen via www.dekringroosendaal.nl of via telefoonnummer 0031 – 165.55 55 55

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook185
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!