Laatste nieuws:
Feestelijke Opendeurdag bij Stichting Dier en Project

Feestelijke Opendeurdag bij Stichting Dier en Project

Op het eerste gezicht leek het een tuinfeest bij Stichting Dier en Project in Nispen: muziek, dansende mensen, een vol terras en overal poezen die gezellig tussen de mensen doorwandelden. Het was de jaarlijkse Opendeurdag die zoals altijd in het teken stond van de opgevangen dieren die daar wonen, sommige voor de rest van hun leven.
Het is een groot terrein met allemaal gezellig ingerichte huisjes waar de dieren mogen wonen, dieren die vaak om een niet medische reden bij dierenartsen werden gebracht om afgemaakt te worden. De Stichting staat in contact met dierenartsen en asiels in België, Duitsland en Nederland. Voor het complete onderhoud van de dieren zijn ze afhankelijk van donaties, textielinzameling en de veilingen die door Jolanda van Gremberghe worden georganiseerd.
Tijdens de Opendeurdag kon men een rondleiding krijgen langs alle dieren en hun trieste geschiedenissen horen. Er wonen ook genoeg dieren die gewoon weer geplaatst kunnen worden, zoals het de hond Boyan tijdens deze Opendeurdag mocht overkomen. Het was een gezellig samenzijn en alle opbrengsten van deze dag komen ook integraal ten goede van de dieren.

Stichting Dier en Project houdt permanent kledinginzameling: textiel, gebruikte kleding en schoenen, maar géén matrassen, kussens of tapijten. U kunt uw goederen, verpakt in gesloten plastic zakken bij de Stichting afgeven na een telefoontje op (0031) (0) 165 366630. Ook is er de mogelijkheid om zo nodig de goederen bij u op te halen.

Foto’s: LJ en LW

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook138
Twitter
Follow Me
Tweet