Laatste nieuws:
Martine de Weerdt

De waterwegen

Net als bij iedereen, heb ook ik mijn mindere dagen. Op die dagen durf ik wel eens iets duurders aankopen. Menig man knikt nu begrijpend ja… want die hebben ook zo’n vrouw. Soit, ik kocht me een duurder lingeriestuk aan: een body uit fijne kant. Ik kon van geluk spreken, want er was er nog maar eentje en net in mijn maat. Omdat er meerdere dames deze lingerie aanpassen en niet iedereen een frisse …. heeft, steek ik het nieuw aangekocht stuk altijd in de was voor ik het aantrek. Idem dito met mijn laatste aankoop. Ik ging vervolgens op zoek naar meerdere fijne was om de wasmachine mee te vullen. Niet iedereen heeft een zoon als ik, die een kamervloer bezaaid heeft met was, maar beslist om zijn fitnesshandschoenen met lange slierten velcro in het klaarstaand wasmachine te smijten.
Vrolijk word je ook niet van als je de was eruit haalt en je dure net aangekochte body zit verstrengeld tussen enkele linten velcro. Dit geeft hetzelfde resultaat als twee dekkende honden die net in elkaar hangen, die krijg je niet meer uit elkaar! Het leven van mijn body was van korte duur, het verliest zijn doel wel als er allemaal haken en ogen in je lingerie zitten.
“Steek ik al een mijne was is een keertje in de wasmachine, is het weer niet goed!” klinkt de verdediging op de aanval van de aanklager. Mijn wijsheid behoedt me dan van verdere onzinnige commentaar door te zwijgen.

Tot het probleem van de toiletbril zich weer voordoet. Ik probeer al jaren om mijn zonen zover te krijgen dat ze de toiletbril naar beneden laten na gebruik, zonder resultaat. Dus al ik ‘s nachts naar het toilet moet, ga ik nooit op de bril zitten want het is niet leuk om een koude natte porseleinen wc tegen uw nog slapende warme billen te voelen. Ik ‘hang’ er als bij manier van spreken ‘rakeloos’ over. Dat werkt perfect: tot vannacht zoonlief niet alleen de wc bril maar ook het deksel dichtgeklapt had en ik na hoge nood in het halfdonker over het toilet ging hangen om onder hoge druk te plassen. En nee, we hebben geen bidet met een ‘open’ kraantje dat ondersteboven staat om de gelederen te spoelen tijdens de maandelijkse periode. Maar de wraak is zoet: na het schoonmaken van het toilet en mezelf, heb ik daarnet een plasticfolie strak en bijna onzichtbaar over onze toilet getrokken
“Godverdomme! Wtf is dat hier?!”
Awel, ik denk dat de boodschap aangekomen is.

Martine de Weerdt

Facebook120
Twitter
Follow Me
Tweet