Laatste nieuws:
Chaos bij de Aldi2

Chaos bij de Aldi

Door de aangekondigde maatregelen was het bij veel supermarkten een chaos. Elders in België moest er zelfs politie aan te pas gekomen.

Hamsteren is niet nodig, dit wordt vaak genoeg verkondigd. Maar kennelijk hebben mensen of het vertrouwen niet of willen ze gewoon uit de winkels wegblijven, om zo een mogelijke besmetting uit de weg te gaan. Bij de Spar in Wildert was het aanschuiven, net als bij de Aldi in Essen. De Aldi die tussen de middag nooit sluit, heeft dat vandaag wel gedaan. Zo konden de werknemers eten en de vakken bijvullen, die daarna net zo snel weer leeg waren. Mensen die uit hun werk nog wat boodschappen wilden doen, zullen nog weinig aan hebben getroffen. Voedingszaken zullen gewoon geopend zijn, door de week en op zaterdag, en dus bevoorraad worden.

Foto’s: Jozef Boden

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook278
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Erg dat de mensen niet luisteren, wordt wel aantal keren gezegd niet hamsteren er is genoeg.
    Als je nu gewoon gaat winkelen voor wat je deze week nodig hebt, zij je rapper terug buiten en moet je ook zo niet buiten aanschuiven!
    groetjes van een klant