Laatste nieuws:
Cyberpesten

Bleekwater spoelt de mond

Na de middag controleer ik altijd even de toiletten in de zaak.
Daar kwam ik tot de vaststelling dat er een heer de doorsnede van onze toilet niet goed had kunnen inschatten. Dus ik nam een emmer water met bleekwater om het toilet schoon te maken. Maar bij de eerste grabbel in de emmer om de poetslap eruit te halen kwam er water met bleekwater op mijn mooie zwarte jurk.
“Fuck!” vloekte ik en net op dat verbaal ongecontroleerd moment kwam er een heer naar het toilet.
“Maar vrouwke toch, dat is hier toch geen werk voor u! Daar bent ge veel te mooi voor aangekleed.”
Fier nam ik het compliment in ontvangst.
“Dank u wel.”
“Tja, gij kunt beter bij mij komen poetsen. Daar bent ge alleen en dan kunt ge uw kleedje uit doen… uw bottekes moogt ge aanhouden en ge moet daar niet op de camera’s letten. Das voor de beveiliging, er is niemand die u ziet.”
Hij lacht er een beetje bij, zoals de wolf bij de drie biggetjes.
Het spijt me dan om weer in herhaling te vallen over blondjes in deze column, maar alsjeblieft mannen… scheer niet iedereen over dezelfde kam! Zo lomp zie ik er toch niet uit?!
Javel maakt ook plekken op de bottekes ze…

Martine de Weerdt

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal