Laatste nieuws:
artiestengala

Artiestengala Jack Woods drukbezocht

Zaterdag 13 mei was het eerste artiestengala van Jack Woods in De Berk in Essen. Jack Woods heeft dit evenement samen met ‘De Berk’ en ‘Radio Palermo’ georganiseerd. Naast Jack Woods traden er nog een aantal muzikale vrienden op van de Essense zanger.

Veelzijdige muziek

Naast het inmiddels, voor de lezers van Noordernieuws, bekende repertoire van Jack Woods had hij een leuke gevarieerde line up verzorgd die werd gezongen door zijn muzikale vrienden. Patrick De Deken, Serge Mylle, Pedro Maas, Steve Weiler en Jack Cross zorgden, samen met de gastheer, voor een gevarieerd muzikaal palet, zodat er voor alle bezoekers wel iets leuks tussen zat. Zo was er linedancemuziek voor de liefhebbers en ook de bekende meezingers en crooners mochten natuurlijk niet ontbreken. Een heel gevarieerd spectrum aan muziek met één gelijke deler, namelijk dat alle bezoekers er met plezier naar konden luisteren en op konden dansen.

Radio Palermo

De gastheer was er in geslaagd om er een mooi Essens initiatief van te maken. Naast dat Jack Woods uit Essen komt en De Berk maar al te graag hulp bood om de juiste locatie te faciliteren, was daar ook het voor velen legendarische Radio Palermo. Een radiostation uit vervlogen tijden die, mede dankzij de komst van het internet, weer helemaal terug is. Samen met de vaste geluidsman van Jack Woods, Steven Uytdewilligen, werd er gezorgd voor een goede technische ondersteuning. Wij hopen ieder geval dat we in de toekomst meer van dit soort evenementen mogen verwachten!
Bovendien heeft Radio Palermo alle optredens van het artiestengala opgenomen. Deze opnames zijn vanaf zondag 21 mei te beluisteren op de website van het Essense radiostation.

Een geslaagde dag

Ondanks dat het weer van zaterdag 13 mei een beetje wisselvallig was heeft dit de bezoekers van het artiestengala niet verhinderd om naar De Berk te komen en te genieten van een dag met leuke en mooie muziek, zowel van de de DJ’s als van de diverse Live Artiesten. Er lijkt een mooie nieuwe jaarlijkse traditie te zijn geboren.

VL

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook50
Twitter
Follow Me
Tweet