Laatste nieuws:
https://www.noordernieuws.be/wp-content/uploads/2023/08/Zomeravonden-in-Brasschaat.jpg

Zomeravonden in Brasschaat

Vanaf donderdag 10 augustus zijn ‘de Zomeravonden’ terug in Brasschaat. Op het vernieuwde Dokter Roosensplein kan je komen genieten van een lekker drankje en een gezellige avond vol muziek samen met je vrienden, familie, buren, … Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur, de concerten starten om 20 uur.

Guy Swinnen en zijn band (David Piedfort, Bart Buls en Marcus Weymaere) bijt de spits af op 10 augustus. Hij brengt een bloemlezing uit zijn eigen oeuvre (o.a. The Scabs), maar covert ook zijn eigen ‘helden’.

Op donderdag 17 augustus zorgt de ‘Hop Sh Ban Connection’ voor sfeer. Deze band dompelt je onder in de swingende sfeer van de Savoy Ballroom, jaren 30-40, in New York. De jeugd van toen ging volledig uit zijn dak tijdens het dansen van de lindy hop, Charleston, jitterbug, slow drag en nog vele andere substijlen.

Simon VC, Brasschatenaar en bekend van The Voice van Vlaanderen sluit met een concert van eigen nummers en covers de reeks ‘Zomeravonden’ af op donderdag 24 augustus. In het voorprogramma zorgt de groep Elreys met een setlist vol catchy rock songs dat het publiek goed opgewarmd wordt.

De ‘Zomeravonden’ is een organisatie van de gemeentelijke cultuurdienst van Brasschaat. Meer info op www.brasschaat.be/vrijetijd/cultuur/zomeravonden.

MLH

Foto:© Pixabay

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet