Wegenwerken Kapelsestraat in Kapellen t/m vrijdag 17 april

Werken kruispunten Gooreind worden hervat

Omwille van de COVID-19-pandemie werden de wegenwerken aan de twee kruispunten van de Bredabaan (N1) in Gooreind halverwege maart tijdelijk stilgelegd. Intussen werd door de aannemer bekeken hoe de werken op een veilige manier kunnen voortgezet worden.

Werken worden hervat vanaf donderdag 9 april

Vanaf donderdag 9 april 2020 worden de werken aan de Bredabaan opnieuw opgestart. Dit gebeurt echter wel met een verminderde bezetting zodat de veiligheid maximaal gegarandeerd kan worden.
-De aannemer zal de nodige beschermingsmaatregelen nemen voor de aanwezige arbeiders zodat zij onder veilige omstandigheden kunnen werken.
-De veiligheidsvoorschriften rond hygiëne en het bewaren van sociale afstand worden ook op de werf toegepast.

Werken kruispunten Gooreind worden hervat
©Wegenenverkeer.be
Invloed op planning

Door de gevolgen van de gezondheidscrisis zullen de werken onvermijdelijk langer duren en is de oorspronkelijke timing niet langer haalbaar. Wat dit precies betekent voor de timing van de werkzaamheden, is op dit moment nog niet duidelijk. De aannemer zal de planning nog herwerken, rekening houdend met de nieuwe omstandigheden. We houden u daarvan op de hoogte via de gemeente Wuustwezel en via onze website: www.wegenenverkeer.be/wuustwezel.

Verkeerssituatie blijft ongewijzigd

De verkeerssituatie blijft ongewijzigd: de Bredabaan blijft steeds open voor verkeer in de richting van Brasschaat. Verkeer in de richting van Wuustwezel-centrum moet ter hoogte van het kruispunt met de Mansionstraat een lokale omleiding volgen.

Meer info

De meest actuele info kunt u steeds terugvinden op www.wegenenverkeer.be/wuustwezel. Heeft u nog vragen over dit project? U kunt ons steeds op eenvoudige wijze contacteren via het digitaal meldingsformulier: www.wegenenverkeer.be/contactformulier.

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pxhere

Facebook43
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!