Laatste nieuws:
The Night of the Red Balloons - Halloweentocht - Xitings

The Night of the Red Balloons

De maan heeft door de eeuwen heen de vreselijkste ellende aanschouwd. Maar om wat er zich nu af gaat spelen in de bossen bij het verlaten klooster van de Redemptoristen, zal zij zich huiverend achter de wolken verschuilen.

Doden uit genot

De monsterlijke killerclown uit de beroemde horrorfilm is bezig met het vreselijkste scenario, dat geen mens ooit zou kunnen bedenken. Hij werd indertijd geselecteerd voor zijn levensechte manier van acteren. Maar het was geen acteren, hij deed gewoon wat in hem zat: moorden. Net als al die andere figuren uit de horrorfilms van de afgelopen 40 jaar. En juist deze monsters en maniakken hebben zich, onder leiding van de killerclown, verzameld. Om nog één keer te doen wat ze in het bloed zit: mensen op een vreselijke manier doodmaken.

The Night of the Red Balloons

Poorten van de hel

De non uit de gelijknamige horrorfilm voelt zich thuis in deze omgeving en droomt al van wat er komen gaat. Het pad door het stille bos is onderverdeeld in poorten. Achter elke poort ligt angst en verderf en de stank van de rottende dood bezwangert de lucht. De killerclown wil de argeloze wandelaar misleiden en heeft rode ballonnen opgehangen, die een vrolijk traject lijken te begeleiden. Maar het rood is de kleur van bloed en het pad leidt naar de dood en zware verminkingen.

Maar als jij toch deze uitputtende, angstige wandeling wil maken, reken dan op 1,5 tot 2 uur voor deze huiveringwekkende tocht. De goede geesten kunnen je niet beschermen. Het enige dat ze voor je kunnen doen, is je halverwege versterken met soep en warme chocolademelk en de goden smeken om een goede afloop.

Durf jij dit? Denk je het te overleven? Op woensdag 31 oktober wordt er op je gewacht, vanaf 19:00. Ga naar de ingang naast het klooster van de Redemptoristen, Rouwmoer 7. De laatste durfals kunnen om 23:00 terecht. De inkom voor deze risicovolle, gevaarlijke wandeling is €5,-. Maar zeg later niet, als je het nog kunt navertellen, dat we je niet hebben gewaarschuwd. Mogen de goden je bijstaan…

www.xitings.be

LW

Facebook32
Twitter
Follow Me
Tweet