Teken de petitie Lisa van Hoof tegen dierenmishandeling - Lisa van Hoof - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_9288

Teken de petitie Lisa van Hoof tegen dierenmishandeling

Enkele maanden geleden startte Lisa van Hoof een petitie tegen dierenmishandeling. Lisa wil dat dit een prioriteit van de gemeente wordt en blijft.

Extreme vormen van dierenmishandeling

Vooral in het woonbos van Wildert komen afschuwelijke dingen voor. Er zijn gevallen bekend waarbij inwoners stelselmatig vergif strooien (Eksterlaan), stroppen plaatsen (Boterpotlaan – Bosbessenlaan – Vogelkerslaan – Zonnedauwlaan), of vangbakken geplaatst en de kat overgoten met frietvet (Patrijzenlaan). Dierenasiel Canina heeft zelfs katten opgevangen die beschoten waren etc…, wat allemaal indruist tegen de Wet op Dierenmishandeling (°14/08/1986).

Maak een vuist tegen dierenmishandeling!

Lisa van Hoof, de drijvende kracht achter de petitie, wil dat het nieuw verkozen gemeentebestuur een prioriteit maakt van dierenmishandeling. Vooral nu er al twee keer een hond in een vossenklem terecht is gekomen. Een keer met dodelijke afloop, de andere hond raakte zwaargewond. Moeten we wachten tot een argeloos kind in zo’n val terechtkomt? Vrijwel iedereen houdt van dieren, het moet niet zo zijn dat dierenbeulen hun gang kunnen (blijven) gaan. Teken de petitie als het welzijn van onschuldige dieren u ook aan het hart gaat. Wat als het volgende keer uw hond is die in een vossenklem komt? Of uw kat die met frituurvet wordt overgoten? Want dierenmishandeling komt overal voor en blijft niet beperkt tot het woonbos.

Maak een vuist tegen dierenmishandeling en teken de petitie!

LW

Facebook96
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Ik steun de actie tegen dierenmishandeling.Ze moesten zo een mens zelf in een vossenklem zetten.Het zou rap gedaan zijn.