Laatste nieuws:
Kinderen zingen Nieuwjaarke Zoete - (c) Noordernieuws.be - HDB_1366u75

Een fijne jaarwisseling en al het goede voor 2019!

We tellen af, nog luttele uren voor we 2018 vaarwel zeggen. Altijd weer het moment om terug te kijken hoe het afgelopen jaar was en wat het heeft gebracht.

Op deze dag vol overpeinzingen brachten de zangertjes die van huis naar huis gingen vrolijkheid. Onschuldige gezichtjes die verwachtingsvol naar je opkeken, terwijl ze Nieuwjaarke Zoete zongen. Jong, de wereld nog aan hun voetjes, zich koesterend in de liefde en geborgenheid van hun ouders. Ieder jaar is het weer genieten van deze lieve traditie

Maar voor veel mensen is het geen fijne dag. Mensen de jaarwisseling doorbrengen zonder hun geliefde, afgestaan aan het leven of aan de dood. Huiverend kijken ze naar het nieuwe jaar en voelen de angst en de onzekerheid van het ineens alleen zijn. Maar die hun gevoelens niet durven uiten, bang om voor zeur uitgemaakt te worden. Het is aan ons, de mensen om hen heen, om ze te steunen en te laten merken dat ze niet overal alleen voor staan. Neem ze op in uw goede voornemens, het is niet moeilijk. Vriendelijkheid kun je niet weggeven, je krijgt het altijd weer terug.

We wensen u en iedereen die u lief is een fijne jaarwisseling en al het goede voor 2019!

Redactie Noordernieuws.be

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook84
Twitter
Follow Me
Tweet