Laatste nieuws:
Speelbabbels in Kapellen

Speelbabbels in Kapellen

Samen met het nieuwe schooljaar ging ook de ‘Speelbabbel’ van het ‘Huis van het Kind’ in Kapellen opnieuw van start.

De ‘Speelbabbel’ is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders, grootouders, tantes, nonkels, babysitters, enz. Je kan er gratis ervaringen uitwisselen bij een glaasje water of een kopje koffie of thee terwijl je kindje went aan spelen met anderen in een gezellige speelruimte. Voor de kinderen wordt steeds een gezond tussendoortje voorzien. Tijdens je aanwezigheid ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je kind.

Iedereen met een kindje tussen 0 en 3 jaar is elke woensdagvoormiddag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 9.30 tot 11.30 u. welkom in het lokaal van de buitenschoolse kinderopvang (BKO) in het gemeentepark van Kapellen-Centrum of in de lokalen van BKO ‘t Egeltje in de Sint-Dionysiustraat in Putte-Kapellen.

Specials

Eén keer per maand is er een ‘Speelbabbel Special’. Hetzelfde concept, maar met een extraatje zoals bijvoorbeeld een workshop muziek of babymassage. Ook deze ‘Speelbabbels’ zijn gratis, maar hiervoor moet je wel vooraf inschrijven. Een overzicht van de ‘Speelbabbel Spécials’ vind je op de website van Huis van het Kind Kapellen: https://huisvanhetkindnoorderkempen.be/onze-activiteiten/kapellen/.

Voor de eerstvolgende ‘Special’, een workshop baby- en peuteryoga op woensdag 27 september in de locatie in Putte-Kapellen kan je nog inschrijven

Meer info: www.kapellen.be/speelbabbel

MLH

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet