Laatste nieuws:
Veilige Borstvergroting - (c)Jernej Graj unsplash

MIBIS-methode voor veilige borstvergrotingen

De borstvergroting met implantaten is de afgelopen jaren vaker dan eens in het nieuws, positief, maar vaak ook negatief. Het is dan ook van uiterst belang dat je voor een veilige kliniek kiest als je de cupmaat met implantaten wil laten vergroten. Wellness Kliniek in Genk is de uitvinder van de wereldbefaamde MIBIS-methode. Deze garandeert een minimaal litteken met kort herstel na de operatie.

Borstvergroting met MIBIS-methode

De MIBIS-methode staat voor Minimally Invasive Breast Implant Surgery. De techniek is erop gericht om de operatie borstvergroting in zo’n kort mogelijke tijd uit te voeren, dit met behulp van specifiek instrumentarium. Wellness Kliniek heeft hier patent op. Juist door de operatie snel uit te voeren met minimale incisie, bevordert dat de hersteltijd. Bijkomend voordeel is dat er in minder tijd meer borstvergrotingen gedaan kunnen worden, waardoor de prijzen interessant zijn. Dat maakt een borstvergroting bij deze kliniek ook financieel aantrekkelijk.

Kiezen voor veilige implantaten

Uiteraard is een operatiemethode niet de enige reden om te kiezen voor een bepaalde techniek, want ook veilige implantaten zijn belangrijk. Vaak wordt er tien jaar garantie gegeven op implantaten, en wordt daarna een prothesewissel aanbevolen. Noodzakelijk is dat niet altijd, maar het vermindert de kans op complicaties.

Laat je inspireren door ervaringen

Bij het kiezen van een kliniek voor borstvergroting is het goed om je uitgebreid te laten informeren. Lees bijvoorbeeld patiënten ervaringen, die geven een goed beeld van hoe anderen de hele service ervaren hebben. Zo werd de hiervoor genoemde kliniek al jaren gekozen door WhatClinic als een van de beste plastische chirurgie klinieken in Europa die borstvergrotingen aanbieden. Er worden meer dan 3.000 borstoperaties per jaar uitgevoerd.

ISO 9001 kwaliteit garantie

De ISO 9001 certificering is een internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagement. Je voldoet hiermee aan de klanteisen en verwachtingen. Ook dat is iets om op te letten bij het kiezen van een goede kliniek.

Borstvergrotingen en de toekomst

Wat zal de toekomst brengen op het gebied van borstvergrotingen? Van de ene kant zien we dat au natural steeds meer de standaard wordt, maar daarentegen zijn er nog genoeg dames die graag een grotere boezem willen. Lipofilling, het opvullen van de borsten met eigen vet, zodat de cupmaat ongeveer één maat vergroot kan worden, was ook een tijdje erg populair. Toch prefereren dames vaak de mooie en ronde buste die met implantaten gerealiseerd kan worden.

Robots voor chirurgie

Onlangs konden jullie een artikel lezen over een nieuwe robot voor neurochirurgie. Het resultaat is een minder invasieve operatie, waardoor de patiënt sneller kan herstellen. Is dit ook iets dat een opkomst zal maken in cosmetische chirurgie? Dit laat waarschijnlijk nog even op zich wachten, omdat een borstvergroting of ander type operatie, zoals een neuscorrectie of liposuctie, tot in de puntjes maatwerk is. Een gespecialiseerde arts stemt de vorm en ingreep compleet af op je lichaam voor het mooiste resultaat.

Esthetische chirurgie iets voor jou?

Jaarlijks laten nog steeds veel mensen iets aan hun lichaam doen. Zo kiezen dames voor een borstvergroting of lipfillers, terwijl veel heren een borstcorrectie zien zitten. Keuze genoeg als het aankomt op esthetische ingrepen. Als je er zelf over twijfelt, doe het dan alleen als je er echt achter staat en doe het voor jezelf, niet voor een ander.