Laatste nieuws:
Darttoernooi De Zwarte Hond - Essen 2023 - (c) Noordernieuws - HDB_9418u75

Eerste Open Essen Dartstoernooi trekt veel deelnemers

Het was afgelopen weekend meer dan warm, maar dat weerhield dartfanaten niet om de strijd aan te gaan tijdens het eerste Open Essen Dartstoernooi.

Darttoernooi De Zwarte Hond - Essen 2023
Bjorn met dochter Xiënna, zoon Xander en hondje Scooby
Driedaags dartstoernooi

Het toernooi van Dartsclub De Zwarte Hond duurde van vrijdag tot en met zondag. Er waren 34 stands, waarvan twee voor G-Darts. “Vanaf deze maand zijn we ingeschreven bij de Vlaamse Federatie om competitie te spelen”, vertelt voorzitter Bjorn Broos. “De competities bij de Vlaamse Federatie zijn altijd op zaterdag. Dit weekend hielden we een darttoernooi waar iedereen welkom was. Er waren 40 dartkoppels heren, 14 dameskoppels, 25 koppelmix en 10 deelnemers bij G-darts. Vrijdag was het ‘opwarmtoernooi’, dat begint met 170 en eindigt met een dubbel. Zaterdag werd er gespeeld vanaf 701 door dartkoppels en zondag vanaf 501 door singels.”

Eerste Open Essen Dartstoernooi trok veel deelnemers
Bestuursleden vlnr Angy Campo, Wim Geysen, , Olivier Van der Kerckhoven en Bjorn Broos
Gezellige club

“Onze vereniging telt 35 leden en we trainen drie dagen in de week: woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 19:00. Die trainingen zijn niet verplicht, je kan gewoon komen als je er zin in hebt. Zelf gooi ik dagelijks twee uur en mijn sterkste einddubbel is dubbel 16. We hebben een heel gezellige club met een familiale sfeer en zijn en blijven altijd op zoek naar jeugd- en damesspelers. Het niveau doet er niet toe, plezier in darten staat op de eerste plaats. Geïnteresseerden kunnen via onze Facebookpagina contact opnemen.”

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook168
Twitter
Follow Me
Tweet