Laatste nieuws:
18 september vrolijke muziekmiddag in WZC Sint-Michaël2

18 september vrolijke muziekmiddag in WZC Sint-Michaël

Flor Cools, bewoner van WZC Sint-Michaël, besloot dat het tijd was om iets leuks en wat groters te organiseren. Flor had diverse ideeën, maar eentje won glansrijk alle interesse.

Zangmiddag

“Ik wilde graag iets voor WZC Sint-Michaël organiseren en meteen de bewoners en familie erbij betrekken”, vertelt Flor. “Diverse scenario’s zijn de revue gepasseerd en de keuze viel op een zangmiddag. Ik heb twee artiesten, die hier wel komen optreden, benaderd, Jack Woods en Guy Breugelmans, en zij hebben toegezegd gratis te komen optreden. Zangkoor Ericantat oefent hier elke week en ik heb gevraagd of ze geen vrijwilligers hebben, die willen komen zingen. Ze hebben er al acht en waarschijnlijk worden het er elf. We hebben liedjes van vroeger, zowel Nederlands- als Engelstalig, in de diverse genres. Als Ed Roolf, mijn artiestennaam, zorgen we zo met heel de groep voor een vrolijke show met zang, voordracht en grappen. Een show die iedereen aan zal spreken!”

18 september vrolijke muziekmiddag in WZC Sint-Michaël
Flor Cools
Gezellige en vrolijke middag

“De inkom voor bewoners en familie is gratis, maar we vragen wel een kleine bijdrage voor het programmaboekje. Op dat boekje staat een tombolanummer en de prijzen worden tijdens de pauze verloot. Naast bewoners en de familie is verder iedereen van harte welkom. We vragen om zeker tussen 13:30-13:45 aanwezig te zijn, zodat we exact om 14:00 kunnen beginnen. De bar blijft naderhand open tot 17:00, zodat we gezellig na kunnen praten. We verheugen ons erop om jullie te mogen verwelkomen en hopen op een gezellige en vrolijke middag!”

Praktisch

Wanneer: maandag 18 september van 14:00-16:30
Waar: WZC Sint-Michaël, Moerkantsebaan 81, Essen
Inkom: vrije bijdrage

NN

Facebook102
Twitter
Follow Me
Tweet