Laatste nieuws:
Scouts Essen-Centrum organiseren bbq@home

Scouts Essen-Centrum organiseren bbq@home

De maand juni is voor velen de maand van examens, toetsen, veel schoolwerk, maar ook van het Pullenbal. Vele jongeren kijken steeds reikhalzend uit naar deze fuif om hun zomervakantie goed in te zetten. Jammer genoeg strooit het coronavirus ook bij ons roet in het eten. De knalfuif zal dit jaar dus niet doorgaan.

Om het Pullenbalgevoel toch niet verloren te laten gaan, organiseert de scouts van Essen-Centrum dit jaar een bbq@home op vrijdag 26 juni 2020 t.v.v. de kampen deze zomer.
Ze voorzien een basispakket met groenten, aardappelsalade, pastasalade, en brood met kruidenboter voor €7,50 per persoon. Voor de vleesjes is er keuze uit de volgende mogelijkheden:
– Worst (€2,5/stuk)
– Hamburger (€2,5/stuk)
– Saté (€3/stuk)
– Gemarineerde kipfilet (€3/stuk)
– Vegetarische burger (€3/stuk)

Onder het motto: “Ik kwôop lokaol wur!” halen ze alle ingrediënten bij de lokale handelaar!
Extra: voor de bierliefhebbers onder jullie bieden ze ook een biermand aan voor €10/mand. Die bestaat uitsluitend uit enkele Essense bieren, die zeker in de smaak zullen vallen bij een lekkere barbecue:
*Crow Mountain Harvest moon
*Crow Mountain Wilma’s rainbow
*Hibou Civil
*GOOL!

Op vrijdag 26 juni kunnen jullie de pakketten komen afhalen op de scoutslokalen (Essendonk 3, 2910 Essen) tussen 15:00 en 17:00. Voor een meerprijs van €3,- komen ze je pakket graag ook leveren. De levering zal plaatsvinden tussen 15:00 en 17:00.

Inschrijven kunnen jullie doen via deze link

Foto: Pixabay

Facebook36
Twitter
Follow Me
Tweet