Laatste nieuws:
RTC organiseert ATB-toertocht Wouwse Plantage

RTC organiseert ATB-toertocht Wouwse Plantage

RTC Zomerlust organiseert 15 oktober weer een ATB-toertocht door de bossen van Wouwse-Plantage, Huijbergen en Bergen op Zoom.

Meerdere routes

De fanatieke fietsers rijden een route van 45km, waarvan ongeveer 90% over onverharde paden. Ben je iets minder getraind, dan kun je ook kiezen voor een route van 25km. Daarnaast is er nog een route van 15 km, speciaal voor kinderen tot en met 13 jaar. Zij kunnen gratis deelnemen, deelnemers vanaf 14 jaar betalen €6,- inschrijfgeld.

Aanvang

De start is tussen 08:00 en 10:00 vanaf dorpshuis De Spil. Na afloop van de tocht kun je je fiets af laten spuiten en staat er een warme kop soep op je te wachten en natuurlijk staat de drank koel om het verloren vocht weer aan te vullen.

Verkeersmaatregelen

We hopen dat ook dit jaar weer veel fietsers de weg naar Wouwse Plantage weten te vinden. Dat betekent dat het in de ochtend en vroeg in de middag druk zal bij dorpshuis De Spil. Vanwege de te verwachten drukte bij de start en na afloop, wordt de Plantagebaan voor De Spil tussen 08:30 en 14:00 afgesloten. Alleen de rijbaan in de rijrichting naar Wouw wordt afgesloten, dus richting Huijbergen kan het verkeer er nog door. Het verkeer richting Wouw wordt omgeleid via de Kriekendreef en de Schouwenbaan.

Meer informatie over de ATB-toertocht is te vinden op de website www.rtc-zomerlust.nl.

Bron en foto: RTC Zomerlust

Facebook2
Twitter
Follow Me
Tweet