Laatste nieuws:
tot en met 19 april is de Stationsstraat over de volledige breedte afgesloten

Verkeer in Stationsstraat in Kapellen wordt gestremd

Deze week wordt gestart met de afbraak van het uitgebrande pand van Bakkerij Vollens in de Stationsstraat in Kapellen. De werken zijn enkel mogelijk mits het plaatselijk afsluiten van de rijbaan, zodat het werfverkeer zich veilig kan opstellen. Vanaf 3 april tot en met 19 april is de Stationsstraat over de volledige breedte afgesloten ter hoogte van het nummer 52. Enkel voetgangers en fietsers die afstappen kunnen door.

Omleiding

Omrijden doe je vanaf het station via de Koolkaai en Christiaan Pallemansstraat. De enkelrichting van de Stationsstraat wordt tijdens de werken opgeheven zodat de straat steeds kan in- en uitgereden worden.

Heropbouw

Vervolgens begint de aannemer met de heropbouw van een nieuw gebouw op de site van de afgebrande bakkerij Vanaf maandag 29 april tot de zomervakantie worden één rijstrook en een gedeelte van het voetpad ter hoogte van Stationsstraat 56 en 58, ingenomen voor een bouwkraan.

Verkeerscirculatie

In de Guyotlei, ter hoogte van de begrafenisondernemer, wordt langs één kant van het middenpleintje het verkeer in beide richtingen geregeld, zodat de oorspronkelijke verkeerscirculatie behouden blijft. Ontsluiting richting Shopping Promenade en Hofstraat blijft mogelijk vanaf het station, ook in de tegengestelde richting. De doorgang vanaf het station richting Vredestraat naar het centrum via de Stationsstraat blijft mogelijk.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet