Laatste nieuws:

Fluorun in Brasschaat

Voor de derde keer kan je op zaterdag 7 oktober in Brasschaat deelnemen aan een ‘Nightrun’. Na de vorige succesvolle Halloween- en Kerstruns, kiest Brasschaat nu voor een heuse, herfstige ‘Fluorun’.

Fluo

Deze recreatieve loop- en wandeltocht van 7 km brengt de deelnemers door enkele gebouwen en langs enkele unieke locaties in de parkgemeente. Zo lopen de deelnemers al zeker door de patisserie en het gloednieuwe ijssalon van bakker Manus aan de Bredabaan, door de Carrefour, het Technisch Centrum de Mortel en nog vele leuke plekken. ‘Fluo’ staat dit jaar centraal. Dat wil zeggen dat je onderweg fluogetinte animaties, veel fluolichteffecten en super ‘fluo’muziekpunten tegenkomt. Hopelijk trekken de deelnemers ook een fluoplunje aan. De organisatoren zorgen alvast dat iedereen een fluohesje cadeau krijgt. “We zijn blij dat ook een delegatie deelnemers uit onze zustergemeente Bad Neuenahr-Ahrweiler present zal zijn,” zegt sportschepen Adinda Van Gerven (N-VA)

Fluorun in Brasschaat

Nightrun

De Nightrun start om 19 uur in het Gemeentelijk Instituut, Door Verstraetelei 50 Brasschaat. De wandelaars vertrekken 10 minuten later. Inschrijven doe je vooraf online via www.nightrunbrasschaat.be en kost € 12 voor volwassenen en € 5 voor kinderen tot en met 12 jaar. Groepen vanaf 10 personen betalen € 10 per persoon. Wie zich op de dag van de loop inschrijft betaalt € 15.

Unieke barcode

Na betaling krijgen de voorinschrijvers een e-mail met een unieke barcode en praktische info. Mits vertoon van deze barcode, kan het borstnummer op zaterdag 7 oktober afgehaald worden aan de startlocatie vanaf 17.00 uur, hier zijn ook daginschrijvingen nog mogelijk vanaf 17.00 uur. Enkel deelnemers met een officieel startnummer mogen starten. Het startnummer dient duidelijk zichtbaar gedragen te worden op de buik of borst. Lopers of wandelaars zonder geldig nummer mogen niet deelnemen en worden uit de wedstrijd genomen en zullen de gebouwen niet in mogen.

http://www.nightrunbrasschaat.be

foto: © Pixabay

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet