Laatste nieuws:
Kapels gemeentebestuur verwent voetballers

Kapels gemeentebestuur verwent voetballers

Het C-terrein van het gemeentelijke voetbalcomplex aan de Frans De Peuterstraat, thuishaven van K. Noorse SV, werd de voorbije maanden omgetoverd tot een modern kunstgrasveld.

Officiële inhuldiging

Sportinfrabouw uit Essen, zorgde voor de aanleg van dit niet-watergedragen kunstgrasveld. Er werd gekozen voor een natuurlijke invulling van kurk wat duurzamer is dan rubbergranulaat. De aanleg, kostprijs € 482.480, werd gereduceerd dank zij een groepsaankoop via Sport Vlaanderen. Op zaterdag 23 september om 14.30 uur wordt het vernieuwde sportterrein officieel gehuldigd en wordt om 15 uur de aftrap gegeven voor de galawedstrijd K. Noorse SV – Ossmi VV. Bij de Koninklijke Noorse Sportvereniging zijn 1043 leden aangesloten, waaronder 480 Kapellenaars.

Nieuwe kleedkamers

Naast het B-terrein van het Jos Van Wellen-stadion aan de Réne De Pauwstraat, wordt binnenkort een nieuw kleedkamergebouw gebouwd op de kop van het terrein (kant Biartlei). Er worden 8 kleedkamers met douche voor 15 personen voorzien, naast 2 scheidsrechterslokalen en sanitaire ruimten. Ook een omnivalent te gebruiken lokaaltje (ontvangst/vergaderzaaltje/medische ruimte) is voorzien evenals een opslag- en technische ruimte en een berging voor poetsmaterialen. Het gebouw wordt gerealiseerd volgens het principe van ”Design and Build“, waarbij de opdracht wordt gegund bij wijze van openbare procedure.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet