Laatste nieuws:
De horeca zou om te beginnen voor vier weken sluiten...

Restaurant Den ‘Bompa’ opent de deuren

Essen is een nieuw restaurant rijker. Magda Van Ginderen en Jaak Naulaerts openen donderdag 10 oktober de deuren van Den ‘Bompa’.

Gezellig en nostalgisch

In restaurant Den ‘Bompa’ hangt een gezellige, huiselijke sfeer en de inrichting is heerlijk nostalgisch. Zo’n omgeving waar je lekker wilt gaan zitten en niet meer opstaan. Vandaag hielden Jaak en Magda een receptie voor vrienden en familie, die zeer druk bezocht werd. Allerlei lekkers kwam voorbij en de nieuwe staf zorgde dat niemand iets tekort kwam.

Restaurant Den Bompa Essen - Opening
Vlnr Demi, Dieuwer, Witse en Marie.
Lekker en niet duur!

“Eigenlijk heb ik dit altijd gewild, maar nooit gedaan”, vertelt Jaak. “Dit pand stond te huur en we hebben de knoop doorgehakt.” In een van de kamers hangt een mooi schilderij van de grootvader van Jaak. “Dat is mijn bompa, mijn kleinkinderen noemen mij nu bompa. Dit is een oud pand, dus eigenlijk ook een bompa, vandaar de naam.” Het menu laat zien dat je er heel lekker kunt eten met dagelijks een ander dagmenu en alles tegen wel heel erg democratische prijzen! “Ik ben gestopt met carnaval”, zegt Jaak, “En nu wil ik mijn energie in iets anders, iets geheel nieuws stoppen.” Jaak staat erom bekend dat hij verdraaide goed kan koken, dus dit komt helemaal goed!

Portret van de bompa van Jaak Naulaerts - Opening Restaurant Den Bompa Essen
De bompa van Jaak Naulaerts

Restaurant Den ‘Bompa’
Nieuwstraat 79, 2910 Essen
03.334.8074
Dagelijks geopend van 11:00-19:00, dinsdag en woensdag gesloten

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook659
Twitter
Follow Me
Tweet