Laatste nieuws:
Radio Palermo viert 5-jarig jubileum in De Berk

Radio Palermo viert 5-jarig jubileum in De Berk

Radio Palermo bestaat als sinds de jaren 70 en had jarenlange bekendheid in Essen en omstreken. Sinds 5 jaar is Radio Palermo een internetradiostation en kent veel succes. Dit jubileum werd in De Berk gevierd met optredens van rockvioliste Deni Bonet, Matt Backer en Jack Woods. Allemaal artiesten met uiteenlopende stijlen die het publiek enthousiast maakten.

Deni Bonet

“Deni Bonet heeft al vaker in Nederland en België opgetreden,” legt Peter van Pelt uit, “we vonden het leuk haar uit nodigen voor ons jubileum. Ze staat heel goed bekend en vonden haar, samen met Jack Woods, de juiste persoon om dit met ons te vieren. Radio Palermo kent veel succes. We krijgen reacties uit de hele wereld, omdat het overal te beluisteren is. We hebben ook live opnames met artiesten en die zijn te beluisteren en te zien op facebook. Eén daarvan is een studievriend van Deni Bonet en zo kwamen we weer in contact met Karin van Herck, haar vertegenwoordigster hier.”

Matt Backer

Deni heeft ook in Gouda opgetreden en treedt nu op met Matt Backer. Ook geen onbekende, want hij heeft gespeeld met Julian Lennon, de zoon van John Lennon en is ook met hem bevriend.
“De vorige keer dat Deni in België en Nederland optrad was met Don Piper. Don speelde ook in The New Zombies met Colin Blunstone.“

Jack Woods

“Country en allround zanger Jack Woods is in deze omgeving natuurlijk heel bekend. Door zijn echte country stem en vele optredens doorheen België wordt hij steeds bekender, wat perfect past bij ons jubileum.”

Radio Palermo is via internet 24/7 te beluisteren en op zondag is er dj programmering van 10:00 – 18:00. Luisteren naar de Live Sessies van Radio Palermo kan via de volgende link:
http://www.radio-palermo.be/cms/category/luister/

LW

http://www.radio-palermo.be

https://www.facebook.com/RadioPalermo

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet