Laatste nieuws:
Open middagen bij stichting Dier en Project (2)
Open middagen bij stichting Dier en Project (2)

Open middagen bij stichting Dier en Project

Bij de komende OPEN MIDDAGEN bij Stichting Dier en Project en Kattenwoud, kunt u alle facetten van ultieme diervriendelijkheid beleven.

Stichting Dier en Project zet zich in voor moeilijke en onplaatsbare dieren, verzorgt ze en geeft ze alle nodige medische zorg. Als ze niet geplaatst kunnen worden, om wat voor reden dan ook, mogen ze daar blijven tot ze overlijden. Een team van vrijwilligers die verbonden is aan deze non profit organisatie, biedt opvang. Zij zorgen mede voor resocialisatie en rehabilitatie zodat getraumatiseerde dieren fysiek en mentaal kunnen helen.
Stichting Dier en Project heeft géén asielfunctie, maar richt zich puur op het welzijn van de dieren om uiteindelijk permanente herplaatsing te bewerkstelligen.

51 Els Adams - Stichting dier en project - Copyright Noordernieuws - DSC_1869

Open middagen bij stichting Dier en Project

Op zaterdag 3 en zondag 4 september bent u tussen 13:00 en 18:00 meer dan welkom aan de Dennestraat 9 te Nispen. Er komen een heleboel unieke dieren-hebben-dingetjes in de kraampjes, gemaakt door mensen die de dieren een warm hart toedragen.

Ook kunnen kinderen geschminkt worden door een dame uit ’s Hertogenbosch, die speciaal hiervoor zal afreizen naar Nispen. Uiteraard is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje en een diervriendelijk hapje. Enthousiaste vrijwilligers gunnen u graag een kijkje in harten en huizen van de bewoners.
Bovendien is er een leuke actie, speciaal voor de kinderen. Iedere ingeleverde tekening, schilderij of ander knutselwerkje dat betrekking heeft op de dieren, levert een leuke attentie op. De mooiste exemplaren mogen in de toekomst de huiskamers van de bewoners sieren.

30 Els Adams - Stichting dier en project - Copyright Noordernieuws - DSC_1848

Doneer aan uw (oude) kleding en schoenen, bij voorkeur verpakt in gesloten plastic zakken aan stichting Dier en Project. Let op: GEEN dekbedden, kussens of tapijten!

Graag tot ziens op 3 of 4 september!

http://www.123website.nl/elsadams

LW

Meer lezen over Stichting Dier en Project

Facebook301
Twitter
Follow Me
Tweet