Laatste nieuws:
Nelles Luyten verrast klasgenootjes met bouwpakket vogelhuisje - Essen

Nelles Luyten verrast klasgenootjes

De scholen zijn nog gesloten en kinderen moeten thuis leren en zich ook zien te vermaken. Daarom verraste Nelles Luyten deze week zijn klasgenootjes met een bouwpakketje voor een vogelhuisje.

Nelles Luyten verrast klasgenootjes
Het bouwpakketje

“Vorig jaar kwamen de kinderen uit Nelles klas hier in de werkplaats van zijn papa een kerstboom maken”, vertel mamma Greet. “Nu zouden ze een vogelkastje komen maken. Dat idee hadden we al in ons hoofd en hadden we met juf Hilde van de Vlinderklas, waar Nelles ook in zit, besproken. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nelles verveelde zich aan het begin van het thuisblijven van school en wilde zijn papa helpen in de werkplaats. Tom zei: ‘Je kan me niet helpen, ga maar een vogelhuisje maken!’ Dat was een goed idee en hij maakte er vier!”

Nelles Luyten verrast klasgenootjes
Sterre ‘t Hart toont trots haar zelfgemaakte vogelhuisje

“Van hier een vogelhuisje komen maken zoals we hadden bedacht, zal nu niets komen. Daarom besloten we om ze allemaal een bouwpakketje te geven, inclusief de nageltjes en een lollie. Nelles en ik hebben die bij alle negentien kinderen gebracht en ook eentje bij juf Hilde. De bouwpakketjes werden enthousiast ontvangen, ze vonden het superleuk! Zowel de jongens als de meisjes. We weten dat er al een aantal zijn gemaakt en zo helpen we met z’n allen de natuur en meteen tegen de processierupsen!”

Foto’s: Erik ’t Hart, Noordernieuws.be

Facebook139
Twitter
Follow Me
Tweet