Laatste nieuws:
Martine-de-Weerdt-schrijft

Martine de Weerdt schrijft

En weer weet Martine haar ongezouten mening messcherp weer te geven.

Bon…

Op een stroomverbruik van €831,- betalen we de dag van vandaag €2134,- netwerkkosten. Ik zag de factuur van een andere zelfstandige en het is nog maar een kwestie van tijd, eer we een verdoken te betalen bedrag op ons factuur zullen vinden voor de verplichte digitale meter die ons ook nog eens door de strot geduwd wordt.
Dankzij deze meter kan men vanuit hun luie zetel ons verbruik te allen tijde controleren. Daar heeft elke horecamens toch al eens bij stilgestaan?
Er werd hier en daar al geopperd dan men tijdens de piekmomenten van verbruik van stroom, menig horecazaak zou kunnen binnenvallen.
We spreken stilaan van een dictatuur, nog even en er wordt van buitenaf beslist wat we met ons zuurverdiend geld mogen doen… over datgene dat er na aftrek nog overblijft natuurlijk.
We leven niet meer in de middeleeuwen, maar we gaan er toch stilletjes terug naar toe. Men gaat dan je geld niet komen vorderen voor koning en kasteel, maar voor een kluwen van ministers en hun kasteeltjes hier EN in het buitenland. Na het betalen van een taks op een taks van een taks mag je blij zijn dat je er nog een onderbroek aan overhoudt. Als dat dan een string is kunt ge nog wel het één en ander verbergen, maar veel warmte gaat dat niet meer geven.
Tja, maar het gat van de begroting moet dicht gereden worden en gezien onze 150 minister een stukje van hun inkomsten hebben vergeten aan te geven, (collectief geheugenverlies) mogen wij ons laten berijden ook al hebben we daar geen goesting in en dan met het enige verschil dat wij hun moeten betalen in plaats van andersom.
Tja… het is maar dat ge ‘t weet, die string gaat ge uit uw gat kunnen trekken.

Martine de Weerdt

Facebook84
Twitter
Follow Me
Tweet

Eén reactie

  1. Moet lukken dat ik dit weekend ook eens de jaaropgave heb bekeken.
    1100€ aan kosten electriciteit en gas en dan 1500€ aan transportkosten (wat ook mag zijn???) taksen – taksen en BTW.
    DEGOUTANT gewoon