Laatste nieuws:
Martine de Weerdt presenteert ‘Dooddrijvers’

Martine de Weerdt presenteert ‘Dooddrijvers’

Martine de Weerdt is al drie jaar zeer actief bezig in het schrijversvak. Al eerder publiceerde ze ‘Een huis met een scenario’, ‘Een tekstbericht met gebaren’ en ‘Doorstromers’.

Kweken van narcisten

Martine’s vierde boek is een feit. Ze publiceerde ‘Dooddrijvers’ via haar eigen uitgeverij. Deze erotische thriller deed mee aan een wedstrijd van The Crime Company/Sweek en eindigde op de derde plaats. In dit boek wordt beschreven hoe elke burger ter wereld, geboren na 1 januari 1947, in een systeem staat opgenomen en door een simpele activatie kan men doelgericht een capsule laten splijten, waardoor na tien seconden de dood zal intreden. Men besefte in 1947 dat de organisatie een bepaald soort mensen nodig had om dit plan te laten slagen. Dus men ging op zoek naar kinderen die geen empathie hadden, met Hitler als voorbeeld. Men betaalde scholen grote bedragen om kinderen te evalueren en na een vaststelling van narcisme door te geven aan de organisatie. Deze gevoelloze kinderen werden jaren gevolgd en grootgebracht met de kennis en de levensfilosofie van de organisatie.

Naast haar spannende erotische thrillers, die je in een keer uitleest, is Martine ook bekend om haar veelgelezen columns in Noordernieuws.be, die uiteindelijk ook in boekvorm uitgegeven zullen worden. ‘Dooddrijvers’ is onder andere te koop bij de Standaard Boekhandel en Bistro Daxx.

LW

Facebook54
Twitter
Follow Me
Tweet