Laatste nieuws:
Kunstenares Nans Luijks stelt schilderijen tentoon in thema 'Golf'

Kunstenares Nans Luijks stelt schilderijen tentoon in thema ‘Golf’

Kunst en Sport komen samen in een unieke nieuwe tentoonstelling van de getalenteerde kunstenares Nans, alias Art By Nans, en Brasschaat Open Golf & Country Club. De tentoonstelling start bij de aanvang van het nieuwe golfseizoen op 31 maart en verkent de verbinding tussen kunst en de sport van golf. Nans zal een selectie van haar meest intrigerende schilderijen presenteren, waarbij een aantal werken speciaal zijn gemaakt in het thema van de dynamische en elegante sport van Golf.

Mixed Media als pure expressievorm

Bij Mixed Media worden meerdere materialen en technieken samen gebruikt, verf en doek krijgen een diepere expressie door toevoeging van reliëf. Het resultaat vormt geen collage, maar veeleer een schilderkunstige techniek met acrylverf. Haar werken zijn doordrenkt van emotie en authenticiteit, waardoor ze een unieke en meeslepende ervaring bieden voor elke bezoeker. De veelzijdige kunstenares creëert niet alleen haar eigen originele werken, maar neemt ook op bestelling opdrachten aan voor gepersonaliseerde schilderijen, waarbij ze de unieke visies en verhalen van haar klanten tot leven brengt op doek.

Kunstenares Nans Luijks stelt schilderijen tentoon in thema 'Golf' 2

Een variatie in stijl

Het gebruik van verschillende materialen en voorwerpen zijn doordacht en elke kleur is zorgvuldig gekozen om de kracht en de schoonheid van de golfsport te vangen. Zodoende krijgt elk schilderij een apart verhaal, een interpretatie als u zich erin verdiept.

Samenwerking met Brasschaat Open Golf & Country Club

Deze combinatie van Kunst en Sport biedt de tentoonstelling niet alleen een culturele ervaring, maar ook een kans om te genieten van de gastvrijheid van Brasschaat Open Golf & Country Club en de culinaire hoogstandjes van deze prachtige locatie. Bezoekers kunnen hun zintuigen verwennen met kunst, sport en gastronomie in een unieke setting.

Wanneer

Vanaf 31 maart bij de start van het nieuwe golfseizoen
Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag van 08:00 – 22:00 – zaterdag en zondag van 08:00 – 19:00.

Waar

Brasschaat Open Golf & Country Club, Miksebaan 248, 2930 Brasschaat.

NL

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet