Klink op 5 januari mee op het nieuwe jaar

Klink op 5 januari mee op het nieuwe jaar

Na alle feestmaaltijden en familiebezoeken is er nog één afspraak waar je bij moet zijn. Het gemeentebestuur van Essen nodigt je uit om op zondag 5 januari samen met je dorpsgenoten te klinken op 2020. We ontvangen je tussen 15.00 en 19.00 uur met open armen op het Heuvelplein.

Verenigingen doen mee

Een plein vol met mensen vraagt natuurlijk voor de nodige catering. Daar zetten we met plezier de Essense verenigingen voor in. Een dubbele winst, want jij kan genieten van lekkere hapjes en drankjes en de clubs verdienen een centje bij.

Familiebelevenis

Verwarmen tijdens deze winteractiviteit doen we aan de vuurkorven, ons verbazen gebeurt door de leuke animatie. De befaamde steltenlopers zijn opnieuw van de partij en een ballonnenplooier toont zijn kunsten. Een warm onthaal garanderen we met een muzikale vuurartiest en een optreden van Le Temps du Mois.

Gerard Meeusenmuseum

Voor de gelegenheid kan je ook het Gerard Meeusenmuseum bezoeken, een heemkundig pareltje op de zolderverdieping van het gemeentehuis.

Geven maakt gelukkig

Het gemeentebestuur geeft ook graag een warm chocoladedrankje weg en deelt op de receptie een zichtbaar gadget uit. In het magazine van januari 2020 kan je onderaan op pagina 14 een bon uitknippen ter waarde van 2,50 euro. Hiermee kan je bij de verenigingen nog iets extra drinken of eten. Redenen genoeg dus om op 5 januari naar het Heuvelplein te trekken.

Bron: gemeente Essen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook35
Twitter
Follow Me
Tweet