kerstman-houdt-halt-op-de-heikant

Kerstman houdt halt op de Heikant

Het is natuurlijk best vermoeiend om met een arrenslee gevuld met cadeautjes door de lucht te reizen, terwijl acht rendieren je slee trekken. Het was zaterdagmiddag dan ook tijd om even te stoppen op de Heikant, waar hij bij de Brico een warm onthaal kreeg.
De rendieren werden achter de winkel gelaafd en gevoed, terwijl de Kerstman binnen even plaats nam om een colaatje te drinken. Van tevoren dacht hij: wat als er kinderen binnenkomen? Laat ik maar wat lekkers meenemen. Dus stond er een kratje met zakjes lekkers naast de stoel, waar hij zijn vermoeide ledematen op neer had laten zakken.
Om niet uit de toon te vallen, beschilderden de medewerkers hun gezichten in kerstsfeer en natuurlijk lieten de kinderen die langskwamen dat ook doen. Daarna deden ze zich tegoed aan een pannenkoek en wat lekkers te drinken. Zomaar een rustpunt van de Kerstman, dat meteen een feestje werd!

De Kerstman en het personeel van de Brico wensen u een fijne Kerst en een geweldig 2017!
De Kerstman en het personeel van de Brico wensen u een fijne Kerst en een geweldig 2017!

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-rood-decor-b1

LW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook14
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!