Laatste nieuws:
Karrenmuseum stelt nieuw programma en website voor
©Karrenmuseum

Karrenmuseum stelt nieuw programma en website voor

Op 29 maart opent het Karrenmuseum opnieuw de deuren, met een interessante mix aan evenementen, workshops en infosessies op het programma. De huisstijl werd opgefrist en de website vernieuwd. Met een jong team aan het roer en met de steun van geëngageerde vrijwilligers is het museum klaar voor het nieuwe toeristische seizoen.

Vanaf dit jaar kan je in het Karrenmuseum terecht voor tal van workshops, events en infomomenten. Zo kan je tijdens Erfgoeddag zelf je speelgoed komen maken. Op Pinkstermaandag strijkt er dan weer een creatieve springsculptuur neer in het museum, waarop kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Met ‘studio ambacht’ stopt het museum een klassieker als ‘Ambachtendag’ in een nieuw jasje en daagt het zijn bezoekers uit om zelf de handen uit de mouwen te steken. Verder wordt het museum elke eerste zondag van de maand tot leven gebracht en kan je als bezoeker bij een gratis rondleiding aansluiten. Het programma breidt steeds verder uit. Hou daarom de website goed in de gaten: www.karrenmuseum.be

Bron: gemeente Essen
Foto: ©Karrenmuseum

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet