Laatste nieuws:
Kapellenaar brengt Joe Cocker tribute in zaal Lux

Kapellenaar brengt Joe Cocker tribute in zaal Lux

Kapellenaar Lou Driesen, of beter gezegd Lou Cocker, brengt op vrijdag 31 januari 2025 in zaal Lux in Kapellen, samen met zijn Lou Cocker live band de grootste hits van de legendarische zanger Joe Cocker tijdens ‘The real Joe Cocker tribute’.

Lou Driesen (Cocker) begon al op jonge leeftijd aan zijn grootste passies: muziek en zingen. Op zijn vijfde zat hij tot grote ergernis van de buren al achter een drumstel en piano, maar zeer snel stond hij ook met gitaar, micro en een liveband op het podium. Later startte Lou met een eigen opnamestudio en speelde hij ook in verschillende amusement-, jazz- en top 40 bands. In 2004, op zijn 48ste, begon hij met de special act ‘Lou sings Cocker’. Dat hij pas op die leeftijd aan die act begon is een logische ontwikkeling. Om de stem van Cocker te benaderen heb je namelijk een bepaalde leeftijd én ervaring nodig.

The Voice Senior

Na heel wat omzwervingen in de muziekwereld waagde Lou zich aan The Voice Senior op VTM, waar hij uiteindelijk topfinalist werd! Hierdoor kreeg hij van VTM de eer om op de slotshow van Rode Neuzen dag XL, in een uitverkocht Sportpaleis het nummer “Up Where We Belong“ van Joe Cocker te zingen. Nu staat hij dus met zijn Lou Cocker live band in zaal Lux, in zijn eigenste Kapellen, op vrijdag 31 januari 2025. Fans kunnen zich opmaken voor een concert met fantastische ballads en rocksongs zoals Unchain My Heart, With A Little Help From My Friends, You Are So Beautiful, Up Where We Belong, Summer In The City, n’Oubliez Jamais, … Een voorproefje kan je bekijken op You Tube https://youtu.be/2OdErwwclUM

Tickets en info via www.show-time.be

MLH

Foto: © Show-time.be

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet