Laatste nieuws:
Gemeentebesturen zoeken personeel

Gemeentebesturen zoeken personeel

De lokale besturen van Kapellen, Brasschaat en Stabroek organiseren samen met VDAB en Selab een jobbeurs op dinsdag 16 april van 13 tot 18 uur in zaal LUX (Marktplein 1, Kapellen).

Contact leggen

Op de jobbeurs krijgen alle lokale overheidsdiensten zoals politie, defensie en gemeentediensten samen met meer dan 50 lokale ondernemers, de kans om hun openstaande vacatures te delen en contact te leggen met werkzoekenden of mensen die een nieuwe uitdaging zoeken.

Infosessies

Samen met VDAB worden er ook verschillende infosessies georganiseerd. Je hebt de keuze uit de volgende sessies: Werken voor lokaal bestuur Kapellen, Tips en advies om succesvol te solliciteren, Ontdek je toekomst in de industrie.

Planning van de infosessies:

13.30 uur: werken voor lokaal bestuur Kapellen.
14.15 uur: Tips en advies om succesvol te solliciteren! (lokaal bestuur Brasschaat)
15.00 uur: Ontdek je toekomst in de industrie: Een Informatieve Duik in Opleidingen en Loopbanen in de Industriële Sector!
15.45 uur: Ontdek je toekomst in de industrie: Een Informatieve Duik in Opleidingen en Loopbanen in de Industriële Sector!
16.30 uur: werken voor lokaal bestuur Kapellen
17.15 uur: Tips en advies om succesvol te solliciteren! (lokaal bestuur Brasschaat)

Inschrijven voor deze sessies is gratis en kan via www.kapellen.be/jobbeurs.
Een overzicht van een aantal jobs, kan je nalezen in de jobbrochure via https://www.kapellen.be/file/download/33067/7076EDEE51A36A290D7276309CE9E0D3

MLH

Foto: © Freepik

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet