Laatste nieuws:
Comedian Jens Dendoncker komt naar Kapellen

Comedian Jens Dendoncker komt naar Kapellen

Jens Dendoncker komt met zijn nieuwe show, ‘Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was’, naar zaal Lux in Kapellen. De voorstelling staat gepland op donderdag 9 januari 2025.

Biografische reis

De immer sympathieke comedian neemt in zijn tweede, avondvullende voorstelling het publiek mee op een biografische reis door zijn persoonlijke ervaringen, van hilarische anekdotes tot ontroerende momenten. In deze show voor iedereen vanaf 16 jaar, vertelt hij zonder schroom over zijn eigen leven. Van de backstage van The Masked Singer tot de therapieruimte op de psychiatrische afdeling. Van het aansnijden van de taart op zijn eerste communie tot zijn eerste (en tot hiertoe enige) onenightstand. Hij laat zien dat zelfs in de meest uitdagende momenten van het leven humor te vinden is.

Presentatiewerk

Naast zijn werk in theater als stand-up comedian, kennen we Dendoncker ook van zijn vele presentatiewerk in verschillende programma’s zoals Hoe zal ik het zeggen?, Da’s liefde, Wie zoekt die wint, The Masked Singer, … Onlangs bracht Dendoncker ook zijn eerste boek uit.

Tickets en meer info over deze voorstelling in Kapellen via www.comedyshows.be

MLH

Foto: © jensdendoncker.be

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet