Laatste nieuws:
Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen voor eerste keer met nieuwe show naar Essen

Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen voor eerste keer met nieuwe show naar Essen

Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows – de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 – is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als groentjes, eindelijk klaar voor een ‘Zaalshow 2.0’. Het duo houdt nu voor de eerste keer halt in Essen.

Lovende kritieken

Door de lovende kritieken na de première en het tv-programma met Urbanus en Eric Goens loopt de ticketverkoop als een trein. Daarom werden extra speeldata toegevoegd aan de kalender en ook zaal Rex in Essen is daarbij aan de beurt. Die voorstelling gaat door op zaterdag 14 december 2024. Tickets en info voor de voorstelling via www.comedyshows.be

Hindernissenparcours

Tijdens het hindernissenparcours van ‘Van 7 tot 77’ – aangeverswissel, coronamaskers – zijn Jacques en Luc na al die jaren nogal stoemelings weer herenigd. Tot vrolijkheid van jong en oud, zo blijkt in dichte drommen voor méér dan 75.000 bezoekers op méér dan 130 voorstellingen.

Nieuwe parade typetjes en sketches

En kijk, met die onveranderde podium-chemie en onverminderde energie pakken de oeraangever en de überkomiek in ‘Zaalshow 2.0’ terug uit met een nieuwe parade aan typetjes en sketches. Vindt Fonske Verzele de huidige stand van zijn relatie met Marie-Louiske nogal complicated? Een reiziger met de wereld aan z’n voeten en een boer met stikstofoverschotten geven alvast present. Alles voor een gulle lach die onstuitbaar door de zaal rolt. Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in ‘Zaalshow 2.0’.

Onweerstaanbaar

Ook nu weer geeft Luc ‘Kevin De Bruyne’ Verschueren de immer briljante assists en maakt Jacques ‘Romelu Lukaku’ Vermeire steevast onweerstaanbaar het hi-ha-hilarische punt. Zien we daar een glimp van een vertraagde voetballer?! ‘Zaalshow 2.0’ is de nieuwe, groene dimensie van wat dertig jaar geleden al op hilarische wijze historisch was. De bekendste smoelentrekker van het land doet het anno 2024 zowel sneller als snediger dan ooit.

Praktisch

Jacques Vermeire & Luc Verschueren – Zaalshow 2.0
Zaal Rex, Essen
Zaterdag 14 december, start voorstelling 20:15
Info en tickets: www.COMEDYSHOWS.be

Bron en foto: Groep24

Facebook24
Twitter
Follow Me
Tweet