Laatste nieuws:
Comedian Vincent Voeten komt naar Kapellen met extra shows

Comedian Vincent Voeten komt naar Kapellen met extra shows

Comedian Vincent Voeten toert dit voorjaar met zijn voorstelling ‘Smaad’ door het land en houdt op vrijdag 31 mei halt in zaal Lux op het Marktplein in Kapellen.

Extra voorstelling

Wegens groot succes zal hij die dag twee keer optreden. De eerste show start om 20 uur, maar is ondertussen uitverkocht. Daarom stapt Voeten om 22 uur een tweede keer de planken op voor een extra voorstelling.

Comedian Vincent Voeten komt naar Kapellen met extra shows2

Droge en zwarte humor

Voeten, tot voor kort politie-inspecteur, brengt met ‘Smaad’ zijn eerste avondvullende voorstelling. Die titel is uiteraard een verwijzing naar zijn vorige ambt. Met zijn droge en zwarte humor won hij in 2022 Humo’s Comedy Cup, waarna zijn moppen en stijl bekend geraakte bij het grote publiek. Dat publiek vond overigens bijzonder goed zijn weg naar de eerste reeks uitverkochte voorstellingen van zijn tournee. Tussendoor is Voeten ook vaste klant als sidekick bij ’De Ideale Wereld’ en schreef hij mee aan programma’s zoals ‘De slimste mens ter wereld’, ‘Geubels en de Belgen’ en ‘Is er een dokter in de zaal’? Nu staat hij dus ook in de Noorderkempen op de planken, waar hij Kapellen aandoet op vrijdag 31 mei.

Tickets voor de show van 31 mei (22 uur) kan je reserveren op www.comedyshows.be

MLH

Foto: © Freepik & Comedyshows

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet