Laatste nieuws:
Kamiel Spiessens komt met splinternieuwe show naar onze regio

Kamiel Spiessens komt met splinternieuwe show naar onze regio

Kamiel Spiessens gaat vanaf oktober terug op tournee, dat kondigde Chris Van den Durpel eerder deze week zelf aan. Met zijn nagelnieuwe voorstelling ‘Spiessens Spartelt’ doet hij ook Kapellen en Antwerpen aan.

Bijzonder gastoptreden

In deze voorstelling vraagt Kamiel zich af wat hij tegenwoordig mag of kan en wat niet. Hij graaft in zijn eigen hoofd naar de wortels van zijn bestaan. Hoe kan Kamiel omgaan met de veranderende tijden en technologie? Wie kunnen we nog vertrouwen? Zelfs de VAR lijkt niet meer te vertrouwen… Uiteraard doorspekt Spiessens elk antwoord met de nodige humor. Kamiel gaat niet alleen op tour, hij heeft vrienden bij en er is telkens een bijzonder gastoptreden gepland. “Wie kan ik nog niet zeggen, ik moet het hem nog vragen” grapt Spiessens.

Kamiel Spiessens komt met splinternieuwe show naar onze regio
Kamiel Spiessens
Verlengstuk

Kamiel Spiessens breit dus een verlengstuk aan zijn comeback. In 2022 kwam hij terug met een eerste theatervoorstelling en wegens succes komt er nu een tweede: ‘Spiessens Spartelt’. De sympathiekste moestuinier van het land komt op vrijdag 8 november naar zaal Elckerlyc in Antwerpen. Een maand later, op zaterdag 21 december, is hij present in zaal Lux in Kapellen.

Voor de volledige speelkalender en tickets bezoek je www.comedyshows.be

MLH

Foto: © Kamiel Spiessens / Comedyshows.be & Freepik

Facebook2
Twitter
Follow Me
Tweet