Laatste nieuws:
BIN-event in Kerktheater

BIN-event in Kerktheater

De verenigde Kalmthoutse BINs organiseren in het Kerktheater in Kalmthout-Heide op vrijdag 8 maart vanaf 18:30 een BIN-event. Die avond wordt een amusant gebeuren gebracht, waarbij de veiligheid centraal staat.

BIN-event in Kerktheater
Steve De Smet
Steve De Smet

We starten de avond met een voordracht welke gebracht wordt door Steve De Smet, beter gekend als “de flik uit Gent”. Hij schets op een ludieke manier de vooruitgang die er door de jaren heen is gemaakt op het vlak van communicatie: ‘Van lei en griffel tot computer’.

BIN-event in Kerktheater
Benno Gekiere
Benno Gekiere

De voorzitter van het BIN-kenniscentrum, Benno Gekiere, sluit hier naadloos op aan door in beeld te brengen hoe BINs kunnen werken rond communicatie en de gevaren die dit meebrengt.

BIN-event in Kerktheater
Stijn Van Bouwel
Stijn Van Bouwel

Als derde spreker is er Stijn Van Bouwel die het aanwezige publiek de nodige tips en tricks aanreikt om cybercriminaliteit in te perken. Naar het Kerktheater, worden vooral de BIN-leden van de verschillende BINs van Kalmthout en omgeving en mensen die interesse hebben in de werking van een BIN in het algemeen, uitgenodigd. De toegang is gratis, aan de aanwezigen wordt een gratis drankje aangeboden.

BIN-event in Kerktheater2

Veiligheid in het algemeen

Ter plaatse zullen er ook een drietal standjes te bezoeken zijn rond de veiligheid in het algemeen: de lokale politiezone Grens, het BIN-kenniscentrum en de BINs van Kalmthout zorgen hiervoor. Voor en na de voordrachten kan aan deze standen info bekomen worden. Wie in Kalmthout nog niet aangesloten is bij een BIN kan die avond ook zijn aansluiting regelen. Het tweede deel van de avond kan gebruikt worden voor een sociale babbel, samen goede praktijken uitwisselen, of om nader kennis te maken met elkaar.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 8 maart, deuren open 18:30, aanvang 19:00
Waar: Kerktheater, Max Temmermanlaan, Kalmthout-Heide

LVDB

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet