Laatste nieuws:
Kalmthoutse fotokring stelde tentoon

Kalmthoutse fotokring stelde tentoon

Tijdens het herfstverlof hield de Kalmthoutse fotokring traditioneel weer haar clubtentoonstelling in Gitok te Kalmthout.

Meer dan 800 geïnteresseerden

Meer dan 800 mensen zakten uit verschillende windstreken weer af naar deze gemeente voor een bezoek. De tentoonstelling van de fotokring is dan ook al jaren een vaste waarde, deze heeft dan ook heel wat te beiden voor fotoliefhebbers. Zevenenvijftig leden werkten rond het thema ‘Licht’, anderen stelden tentoon met het thema ‘Milieu’ of maakten een moderne versie van een oud schilderij (soms met een knipoog).

Opleiding van drie jaar

Bij de fotokring kunnen beginnende fotografen ook een opleiding volgen van drie jaar: Fotografie Anders Gezien of kortweg FAG. Ook de eindwerken van de mensen die deze drie jaar succesvol hadden doorlopen waren te zien. Studeerden dit jaar af: Alfons Schrauwen, Ad Dekkers, Anna Herman, Daisy Vanderstraeten, Willy Vervoort, Elso Bronsema, Eva Van Langenhoven, Griet Raets, Guido Nuyts, Sabine Jansen, Jan Van Overvelt, Josée Voeten, Leo Nelen, Luc Lauwereyssens en Paul Dewickere. Zij werden tijdens de tentoonstelling dan ook gehuldigd en zullen in de toekomst zeker hun fotografisch steentje bijdragen bij de fotokring. Tot konden ook zeker filmliefhebbers hier hun gading vinden, want de vereniging heeft ook een afdeling die zich bezig houd met multimedia.

Op de foto de laureaten met hun mentors Walter Potters en Danny Vergouwen. Wie interesse mocht hebben in deze opleiding, op woensdag 29 januari wordt er met een nieuwe groep van start gegaan. Info hierover bij stephaan.merckx@skynet.be.

Bron en foto: Kalmthoutse fotokring

Facebook17
Twitter
Follow Me
Tweet