Laatste nieuws:
hoi-ik-ben-chippie

Hoi, ik ben Chippie

Ik ben Chippie, een stoere kater van zo’n acht jaar oud. Ik heb lang op straat geleefd, omdat ik ook was gedumpt, net als veel andere bewoners hier in Canina. Ik weet niet wat dat is: ze halen je in huis en ineens word je buiten gesmeten. Dat zelfde hoorde ik al van andere katten die hier wonen. Ik heb een poos een beetje opgetrokken met andere zwerfkatten, maar die waren zo wild.

chippie-2

Ik ben dat niet en daarom konden ze me ook makkelijk vangen. Ik moest mezelf natuurlijk wel verdedigen tegen die andere katten, daarom heb ik veel kapjes in mijn oren en krassen in mijn gezicht. Ik weet wat ik wil en wat ik leuk en niet leuk vind, karakter noemen ze dat. Ik ben niet zo dol op drukte en lig graag tegen iemand aan.

chippie

Dat is gezellig en lekker warm. Een rustig knuffeltje vind ik ook heerlijk, maar niet te lang. Ik zou zo graag een mandje hebben bij rustige mensen, ik hou van mensen en vind hun gezelschap fijn. Ze hebben me hier Chippie genoemd, omdat ik niet de makkelijkste kat ben om te chippen. Maar dat is ook niet gek, want dat doet pijn, niemand houdt van pijn. Misschien mag ik wel bij u wonen? Ik zal u met alle liefde mijn vriendschap en oprechte liefde geven!

chippie-5

LW

Facebook27
Twitter
Follow Me
Tweet