Laatste nieuws:
Cyberpesten

Heet en gereed

Onze rode Duvels zijn heet en gereed, dat is wel gebleken!
Wie zat er op 28/6, 2/6 of 6/6 niet op het puntje van zijn stoel? Het mag dan wel een hittegolf zijn, de naad van menig man zijn bilpartij zal sowieso de goot van heel wat zweetdruppels zijn geweest. Met een natte broek tot gevolg. We spreken dan over het spannend voetbalspel, niet over de dames die het scherm even innamen. Zoals de Braziliaanse dame wiens netten nog weinig ballen opving. U heeft dat beeld net gemist? Tja, scoren is niet voor iedereen weggelegd…
Toch ga ik het vandaag niet over voetbal hebben, daar spreekt iedereen reeds over, maar wel over wat me overkwam.

Toen ik deze week heel vroeg ging wandelen zag ik een Aziaat levensmiddelen droppen in het bos. Ook al verteert het goedje in de natuur, ik vond toch dit niet kon en sprak hem dus er op aan.
“Meneer, desondanks dat de Japanners verloren tegen de Belgen, hebben ze met kleine zakjes het vuil van het plein gehaald en hun douches schoongemaakt. Ze hebben zelfs de vloer van de kleedkamer gedweild en een brief weggelegd, waarin ze de organisatie bedankten voor de goede zorgen. Is er bij u iets misgegaan in uw opvoeding?”
“Met alle Chinezen, maar niet met deze!” antwoordde hij kwaad. Hij draaide zich om en vertrok met zijn lege zakjes.

Op zo’n moment vraag ik me af of er ergens een verborgen camera hangt. Angstig trok ik mijn rokje naar beneden en mijn decolleté wat verder dicht…

Martine de Weerdt

Facebook68
Twitter
Follow Me
Tweet