Laatste nieuws:
hebt-u-een-gouden-mandje-voor-billy?
Jack Russel Billy

Hebt u een gouden mandje voor Billy?

Billy is een vijf jaar ‘oude’, gecastreerde Jack Russel reu. Eigenlijk is Billy een beetje bang, maar denkt dat te kunnen/mogen compenseren met een grote mond en bijtgedrag. Een aantal weken geleden wisten wij hem op het nippertje het vege lijf te redden, hij had de man des huizes gebeten en daar stond klaarblijkelijk de doodstraf op. Sindsdien verblijft hij in de opvang bij Willem en Marie-Louise in Ossendrecht. Billy kan goed met de andere honden overweg maar heeft wel last van voernijd, een aandachtspuntje dus. Billy moet ongestoord en gescheiden van de andere honden eten.

Billy is kort geplaatst geweest bij een alleenstaande man. Wij vonden dat een buitengewoon goede combinatie maar helaas kon de man niet overweg met de ‘gebruiksaanwijzing’ van Billy. Hij kwam dus met gezwinde spoed retour. U zult begrijpen dat Billy niet geschikt is voor een huishouden met kleine kinderen. Eigenlijk zijn we op zoek naar kenners van dit ras en mensen met inlevingsvermogen en geduld. Die een hondje zoals Billy in zijn waarde kunnen laten… Billy is niet bekend met katten.

Gunt u deze eigengereide Jack Russelman een mooi leven, stuur dan een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk-en gezinssituatie beschrijft, of bel 0031 165 366630.
Serieuze aspirant adoptanten brengen wij in contact met zijn opvangadres.

LW

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet