Laatste nieuws:
Gezinsvragen tijdens coronatijden Onze deskundigen geven antwoord

Gezinsvragen tijdens coronatijden? Onze deskundigen geven antwoord

Op vrijdag 10 april om 16.00 uur plaats de gemeente een panelgesprek met deskundigen online waarin er wordt ingegaan op jullie vragen en bezorgdheden tijdens deze coronatijden.

Onwennige situaties

Komend weekend vieren we Pasen. Doorgaans een feestperiode voor heel de familie: gezellig samenzijn, lekker tafelen, met de (klein)kinderen paaseitjes rapen in de tuin … Maar niet dit jaar, helaas. Het coronavirus dwingt ons om massaal ‘in ons kot’ te blijven. En dat zorgt voor onwennige situaties. Hier en daar ook voor spanningen, voor zorgen, voor gevoelens van angst en eenzaamheid.
De gemeente Essen biedt haar inwoners graag een luisterend oor. Zit je met gezinsvragen? Weet je even geen raad met de ongewone thuissituatie? We leggen de belangrijkste vragen graag voor aan enkele plaatselijke deskundigen. Komende vrijdag 10 april om 16.00 uur voeren we hierover een panelgesprek met Patty Leppens (psychotherapeute) en Sarah Colson (Opvoedingspunt Essen). Dat onder leiding van Steven De Laet (coördinator pedagogische begeleiding basisonderwijs bij OVSG). We zetten de sessie op onze website www.essen.be en de facebookpagina (https://www.facebook.com/gemeente.essen/) van de gemeente Essen.

Bezorg ons je welomlijnde vraag via dit formulier
Dat kan tot vrijdag 12.00 uur. We gaan vertrouwelijk om met de info. Je anonimiteit wordt gewaarborgd.

Voor heel persoonlijke en delicate vragen, verwijzen we je liever door naar Teleonthaal. Bel anoniem en gratis naar 106 (24u/7d) of chat via www.tele-onthaal.be.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook20
Twitter
Follow Me
Tweet