Laatste nieuws:
Fakkeltocht was groot succes
Fakkeltocht was groot succes

Fakkeltocht was groot succes!

Vrijdagavond, 29 januari, werd er op de Potlodenschool de fakkeltocht gehouden. Onze reporter Amy Wyters (12) doet verslag.

Ondanks veel wind en wat miezerige regen is het toch nog goed afgelopen. De avond begon met een speech van meester Kris. Toen de speech gedaan was, was er een prachtig optreden met verschillende liedjes. Eén daarvan was Hello van Adele. Zangjuf Paulien dacht: dat is een veel te moeilijk nummer om te zingen, maar ze hebben het toch gedaan. Het was het mooiste nummer van de avond. Blijkbaar was Hans Franken komen helpen met de repetitie, niemand wist daar van, zelfs meester Kris niet. Een aantal kinderen hebben een dansje in elkaar gestoken en ook dit was leuk om te zien. Na het optreden zijn we begonnen aan de fakkeltocht.
Er waren 497 inschrijvingen en een groot deel daarvan had een fakkel. Tijdens de wandeling was er veel wind en werd het wat gevaarlijk voor de kinderen: veel fakkels werden gedoofd. Eens we terug op school kwamen konden we worstenbrood en kibbeling eten. De mama’s en papa’s konden nog wat drinken en voor de kinderen was er nog een sokkenfuif in de turnzaal, knutselen in andere klassen, een cinema en schminken.
Zo was de avond goed afgelopen!

Foto’s, filmpje en verslag: Amy Wyters

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.
Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook86
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal

Eén reactie

  1. Pauline Grootenboer

    Wat een leuk artikel van Amy en de kinderen hebben genoten van het optreden, ze hebben dat heel goed gedaan! Ik ben trots op ze!