Eline De Winter Belgisch kampioen tijdrijden en wegwielrennen!

Eline De Winter Belgisch kampioen Tijdrijden en Wegwielrennen!

Afgelopen zondag wist Eline De Winter uit Wuustwezel de Belgisch kampioenschappen Tijdrijden en Wegwielrennen te Saint-Ghislain op haar naam te zetten!

Drie kampioenschappen in 2019

Eline staat in de wedstrijden haar mannetje en haalt het hele jaar door regelmatig podiumplaatsen. Het moge duidelijk zijn dat ze prima presteert, want in 2019 wist ze nog drie kampioenschappen te halen. Ze werd Provinciaal kampioene Cyclocross te Arendonk (categorie U13), Vlaams kampioene Cyclocross te Lichtervelde (categorie U13) en Belgisch kampioene Cyclocross te Peer (categorie U13). Opmerkelijke prestaties van zeer hoog niveau! Daarnaast was ze de winnares van de trofee ‘Sportbelofte 2019’ te Wuustwezel.

Vanwege corona geen Cyclocross

Vanwege de corona wordt komende winter de Cyclocross niet gereden en verlengt Eline daardoor automatisch haar Vlaamse titel Cyclocross. Daardoor mag ze de felbegeerde nationale trui heel komende winter in het veld dragen.

Op 7 november staat het Provinciaal Kampioenschap Cyclocross gepland te Arendonk en op 29 november zal ze te Flémalle haar nationale trui Cyclocross trachten te verdedigen.

Wij wensen Eline heel veel succes!

Foto: Steven De Winter

Facebook136
Twitter
Follow Me
Tweet