Laatste nieuws:
Eerlijk Wereldwinkel-ontbijt

Eerlijk Wereldwinkel-ontbijt

Voor het derde jaar op rij organiseren de medewerkers van de Oxfam-Wereldwinkels van Stabroek en Kapellen hun ontbijt-voormiddag op zondag 17 maart in zaal Lux in Kapellen.

Uitgebreid ontbijt

Je mag een uitgebreid ontbijt met (h)eerlijke producten verwachten. Misschien de ideale gelegenheid om kennis te maken met bepaalde producten uit het Wereldwinkelaanbod. De Oxfam-Wereldwinkel verwent je alvast met een heerlijke kop koffie uit Afrika en Zuid-Amerika, chocopasta uit Ivoorkust, bio confituur, Braziliaans fruitsap, … en kraakverse broodjes van lokale bakkers.

Deelname

Deelnemen kost € 18 per persoon (volwassenen) en € 8 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen onder de drie jaar ontbijten gratis. Inschrijven doe je voor 12 maart online https://oxfambelgie.be/activiteiten/eerlijk-ontbijt of in één van de organiserend wereldwinkels. In de prijs is naast het ontbijt, een glas fruitsap en koffie of thee of chocomelk inbegrepen.

Ontbijten kan doorlopend tussen 9 en 11.30 uur.

Voor inlichtingen en inschrijvingen kan je terecht in de Wereldwinkel Dorpsstraat 104 Stabroek (03 569.18.92) of de Wereldwinkel Hoevensebaan 33 Kapellen (03 605.76.84).

MLH

Foto: © Freepik

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet