Laatste nieuws:
Opening 't Schakeltje - Nieuwstraat Essen - Noordernieuws.be 2022 - 2u

Dubbel feest bij ’t Schakeltje!

Welzijnsschakel ’t Schakeltje uit de Kerkstraat in Essen is verhuisd naar een nieuwe locatie: Nieuwstraat 111. Niet alleen werd vandaag de opening gevierd, maar ook dat ’t Schakeltje dit jaar 25 jaar bestaat!

Een stralende Leo Van Gink ontving alle bezoekers. Iedereen kreeg wat lekkers te drinken en consumptiebonnen voor, onder andere, smakelijke pannenkoeken. Gezien het feit dat ’t Schakeltje in de Kerkstraat half mei de deuren sloot en de opening in de Nieuwstraat vandaag al was, toont aan hoe hard iedereen heeft gewerkt om alles zo snel en mooi op orde te krijgen. Samen met Toon Broeckx knipte hij het lint door en de opening was een feit!

't Schakeltje Essen opent nieuwe locatie - (c) Noodernieuws.be 2022 - HDB_6614
Leo Van Gink
Verhuizen naar nieuwe locatie

“Luc Van Thillo kocht het vorige pand”, vertelt Leo. “Hij wil daar zijn bedrijf Jabbedabbedoe vestigen en het Sint-Sebastiaansgilde. We mochten er wel blijven, zei Luc, maar dan moesten we wel gaan ruimen. Maar uiteindelijk werd ons toch medegedeeld dat we weg moesten. Iemand adviseerde me toen om eens te informeren bij Rijschool Dekkers, in verband met hun voormalige pand aan de Nieuwstraat. Er werd enthousiast gereageerd en zo kregen we de gelegenheid om ’t Schakeltje naar deze nieuwe locatie te verhuizen.”

Dubbel feest bij ’t Schakeltje!
Het gedreven en enthousiaste team vrijwilligers van ‘t Schakeltje
Vrijwilligers zijn goud waard

“Ook nu bewezen de vrijwilligers hun onschatbare waarde door keihard te werken. Niet alleen de verhuizing, wat een megakarwei op zich was, maar ook de prachtige inrichting waar veel liefde en aandacht aan besteed is.”

25-jarig bestaan

“Het is eigenlijk een paar maanden te vroeg, maar met deze opening vieren we meteen ons 25-jarig bestaan. 25 jaar waarin we veel mensen hebben kunnen helpen! Zoals altijd blijft kleding, huisraad, … meer dan welkom, maar inleveren kan alleen op woensdag van 18:00-19:30. En omdat we hier minder ruimte hebben, kunnen we helaas geen meubelen, elektrische apparaten, kinderwagens, buggy’s… aannemen.”

Lijkt het jou leuk om dit gemotiveerde en enthousiaste team vrijwilligers te versterken? Neem dan contact op met Leo Van Gink op 0476-236.693

‘t Schakeltje
Nieuwstraat 111, Essen
Openingstijden: woensdag 13:30-16:00 en zaterdag 10:00-12:00. Goederen binnenbrengen op woensdagavond van 18:00-19:30

NN

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.