Laatste nieuws:
Fietsbieb zet deuren open

Fietsbieb zet deuren open

Op zaterdag 27 april van 10 tot 12 uur zet de Fietsbieb in Kapellen de deuren open. Dit bijzondere initiatief, georganiseerd door toegewijde vrijwilligers, biedt een betaalbare en duurzame oplossing voor iedereen die op zoek is naar een fiets.

Hoe werkt de Fietsbieb?

De Fietsbieb is een uitleenpunt van tweedehands kinderfietsen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Jaarlijks betaal je € 20 lidmaatschap per kind. Per fiets die je uitleent, betaal je een waarborg van € 20. Die waarborg krijg je terug wanneer je de fiets in goede staat terugbezorgt.

De Fietsbieb is elke laatste zaterdag van de maand (met uitzondering van de maand december) geopend van 10 tot 12 uur en bevindt zich in de ondergrondse parking tussen de Academie voor Muziek en Woord en de Buitenschoolse Kinderopvang aan de Antwerpsesteenweg 146 in Kapellen. Tijdens de opendeurdag op 27 april kan je niet alleen ontdekken welke fietsen beschikbaar zijn, maar ook de enthousiaste vrijwilligers ontmoeten die dit project mogelijk maken.

Word fietsenmaker

De Fietsbieb is nog op zoek naar handige vrijwilligers om de fietsen in topconditie te houden en kleine reparaties uit te voeren. Wil je je vaardigheden delen en deel uitmaken van een gemeenschap die streeft naar duurzame mobiliteit? Kom dan langs tijdens de opendeurdag of neem contact op met de Fietsbieb.

Doneer een fiets

Wie een fiets doneert aan ontvangt als dank voor de bijdrage een gratis lidmaatschap voor een heel jaar. Zo kan je niet alleen anderen helpen, maar ook zelf profiteren van de voordelen van de Fietsbieb. Je kan het lidmaatschap ook cadeau doen.

Meer info: https://fietsbieb.be

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet